Posted on

Underbara sommar, var är du?

Sommar sommar! Många undrar var den är då det egentligen är solen vi väntar på. För mig är sommar semester, familj, grillning, jordgubbar, sommarstället, bilresor, vänner och så förhoppningsvis några härliga tyger och stunder vid symaskinen.

Nu har det nästan gått ett halvår sedan jag öppnade webbutiken och det har varit ett kul halvår. Inte alltid lätt att hinna med att utveckla webbutiken och uppdatera varor och utbud när mitt heltidsjobb tar mycket tid och även självklart tiden med familj och vänner.

Beställningarna har, sedan jag startade, rullat in med ett jämnt intervall och det har varit superkul att kunna skapa efter kundernas önskemål men även se att det som finns i lager är av intresse. Senast nu en beställning av mössor till barnen på en förskola i Saltsjöbaden som vill göra mer reklam för sig. Ska bli spännande att se vad det kan ge framöver både för dem och för Fillipiggi. Under sommaren hoppas jag på att kunna utveckla webbutiken till att bli tydligare men även att få in nyheter i sortimentet tex saker till vuxna såsom sjalar, kjolar och mysbyxor.

Jag önskar er alla en härlig sommar och att solen kommer nu till helgen då semestern startar för mig och det är på tiden att temperaturen går upp! Tills dess kan ni ju alltid passa på att titta på de tyger som jag har hemma just nu vilka går i sommaren tecken!

Kommentera